work @ intense

for Safety Culture Development 

VACATURE: KEY ACCOUNT MANAGER

Missie InTense

De missie van InTense is om werknemers in organisaties elke dag minimaal net zo gezond naar huis terug te laten keren, als ze die ochtend gekomen zijn. Om ongevallen, incidenten, menselijk leed en schade te voorkomen. Wij geloven dat iedereen gezond en veilig moet kunnen werken en wij zetten ons in voor een duurzame en gezonde wereld.

Om dat te doen bieden we een breed pakket van diensten die een veilige en gezonde cultuur in bedrijven over de hele wereld ondersteunen en ontwikkelen. Onze focus ligt daarbij op het ontwikkelen van de juiste mindset, gedrag en leiderschap. Zodat veiligheid en gezondheid kernwaarden zijn voor elk bedrijf.  We hebben een breed netwerk van experts die ons daar wereldwijd in diverse talen en culturen bij ondersteunen. Onze methodieken zijn zo uniek dat steeds meer grote bedrijven met InTense samenwerken in het gezamenlijk streven naar een gezonde, veilige en duurzame organisatie.

De organisatie

InTense is een ambitieuze en professionele organisatie. We werken met een ontzettend leuk, dynamisch en inspirerend team van mensen. Ons hoofdkantoor is weliswaar in Zwolle, maar daar wordt dagelijks gewerkt met mensen van over de hele wereld en in allerlei tijdzones.

Ons team bestaat uit enthousiaste, proactieve experts op allerlei vlakken. Ons vlaggenschip is de InTense Academy waar onze expert trainers en coaches intern en extern worden begeleid en opgeleid zodat we een constante kwaliteit van diensten kunnen aanbieden aan onze klanten, ongeacht taal of cultuur. Daarnaast hebben we professionals die zich bezighouden met onder meer customer service, planning, financiën en kwaliteit.

Voor ons is het belangrijk dat onze collega’s doen waar ze goed in zijn en plezier hebben in het werk en met elkaar. Dat haalt het beste in hen naar boven. En omdat we groeien, hebben we ruimte voor nog een enthousiasteling.

We zijn op zoek naar een Key Account Manager, iemand die zich kan vinden in onze missie en het geweldig lijkt om onze missie verder te brengen door de relatie met bestaande klanten te onderhouden en nieuwe relaties met potentiële klanten op te bouwen.

 

De functie

Het grootste onderdeel van je werkzaamheden als Key Accountmanager wordt ingevuld door het onderhouden en uitbouwen van relaties met bestaande en nieuwe klanten. Je bent een echte sparringpartner die aanvoelt wat in de organisaties van onze gesprekspartners nodig is om de veiligheidscultuur te ontwikkelen. Je bent sterk in communicatie, kunt goed luisteren, hebt commercieel inzicht en bent goed in onderhandelen.

 

Door, in samenwerking met het marketingteam, het bedenken en uitvoeren van specifieke strategieën voor deze key accounts weet je de verkoopdoelstellingen en groeiambitie van InTense te realiseren. De salesafdeling van InTense is in aanbouw en dat betekent dat het analyseren van de markt en het maken van salesplannen, meedenken over salesstrategie en het schrijven van salesvoorstellen naar klanten tot je werkzaamheden behoort. Dit in samenwerking met de projectmanagers en het marketingteam van InTense.

 

Je bent beslissingsbevoegd en proactief en draagt verantwoordelijkheid. Op termijn behoort het verder uitbouwen en aansturen van het salesteam en de salesorganisatie tot de verantwoordelijkheden. En af en toe op reis om een buitenlandse klant te ontmoeten is ook onderdeel van je werk.

 

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Key Account Manager zijn:

  • Onderhouden en actief uitbouwen van solide en vertrouwensvolle klantrelaties.
  • Ontwikkelen en uitvoeren van de InTense salesstrategie.
  • Maken van, toezicht houden op en realiseren van salesbegrotingen.
  • Marktanalyses in brede zin (trends en ontwikkelingen) en het in kaart brengen van klanten in specifieke zin.
  • Sparren en samenwerkingen met het marketingteam.
  • Anticiperen op veranderingen en waar nodig verbeteringsplannen maken.
  • De communicatie stroomlijnen tussen key accounts en de interne organisatie.
  • Rapportages maken over de voortgang van de (key) accounts en deze delen met de interne organisatie.

Profiel

Word je enthousiast van de missie van InTense? Word je blij van werken in een team met mensen die bezig zijn het bedrijf te ontwikkelen en te laten groeien? Ben je doelgericht, proactief en kun je goed omgaan met deadlines en snelheid? Gaat je hart sneller kloppen als je zelf allerlei zaken nog kan en mag ontwikkelen en een team kunt gaan opbouwen?

Dan gaan we graag met je in gesprek als je de volgende kennis en ervaring met je meebrengt.

Uiteraard beschik je over een passende opleiding, HBO- of WO-opleiding gericht op economie of communicatie. Verder heb je relevante ervaring in sales en bij voorkeur een achtergrond in of kennis van HSE, de trainingsbranche en cultuurontwikkeling. Ervaring met CRM-software (wij werken met AFAS) zou geweldig zijn. Het vloeiend Engels kunnen spreken en schrijven is een must omdat veel van onze klanten buiten Nederland gevestigd zijn.

Als je geïnteresseerd bent, stuur ons dan je sollicitatie (klik hier). Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, kun je ons ook schrijven via onderstaand contactformulier.

INTERESTED? CONTACT US FOR MORE INFORMATION