work @ intense

for Safety Culture Development 

VACATURE: MARKETING COMMUNICATIE MEDEWERKER

Missie InTense

Wij geloven dat iedereen gezond en veilig moet kunnen werken en dat werknemers elke dag minimaal net zo gezond naar huis terugkeren als dat ze gekomen zijn.  

Om dat te doen trainen, coachen en begeleiden we bedrijven in het ontwikkelen van een veilige en gezonde bedrijfscultuur. Onze focus ligt daarbij op het ontwikkelen van de juiste mindset, gedrag en leiderschap.

We hebben een breed netwerk van experts die zich daar wereldwijd in diverse talen en culturen voor inzetten. Onze methodieken zijn zo uniek dat steeds meer grote bedrijven met InTense samenwerken in het gezamenlijk streven naar een gezonde, veilige en duurzame organisatie.

De organisatie

InTense is een ambitieuze en professionele organisatie en werkt met een ontzettend leuk, dynamisch en inspirerend team van mensen. We werken in kleine teams met hoog eigenaarschap.

We hebben een ontmoetingsplek in Zwolle. Daar zien we elkaar en hebben we contact met mensen van over de hele wereld. Op korte termijn zullen we het remote werken binnen InTense verder uitbreiden. Thuiswerken behoort dus zeker tot de mogelijkheden.

 Voor ons is het belangrijk dat we doen waar we goed in zijn en plezier hebben in het werk en met elkaar. Dat haalt het beste in ons naar boven. En omdat we groeien, hebben we ruimte voor nog een enthousiasteling.

We zijn op zoek naar een marketing communicatie medewerker voor 24 uur per week. Iemand die het geweldig lijkt om onze missie verder te brengen door voor de organisatie de marketing uitingen te verzorgen. De rol is nieuw en biedt nog veel ruimte voor eigen inbreng,

Salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

We zorgen voor een goed inwerkprogramma. 

De functie

De Marketing Communicatie Medewerker fungeert als creatief spin in het web. Je werkt zelfstandig onder leiding van de marketing manager.

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de marketing communicatie medewerker zijn:

 • Je zorgt voor creatieve content in tekst en beeld; zowel online als offline. Voor beeldmateriaal kun onder andere putten uit foto’s en tekeningen in onze eigen databank.
 • Je zorgt voor een nauwkeurige planning en verloop van alle marketingactiviteiten.
 • Je analyseert, interpreteert en gebruikt alle statistieken (o.a. Google Analytics en Google Ads) om de beste strategie te hanteren.
 • Je houdt je bezig met het optimaliseren en up-to-date houden van de website. Je voegt content toe zoals business cases, blogs, werkt de dienstenportfolio bij en stemt af met de externe webontwikkelaar voor benodigde wijzigingen die buiten onze eigen mogelijkheden liggen.
 • Je ondersteunt het salesteam met het opstellen van offertes en andere gerelateerde verkoopactiviteiten.
 • Je verzamelt de succesverhalen van onze contentmanagers en projectmanagers en vertaalt die naar content.
 • Je monitoort de feedback van klanten (digitale enquête), inzichten extraheer je zodat je die met de marketing manager kunt bespreken om tot een optimale marketingstrategie te komen.
 • Je bent de linkingpin zijn tussen het marketingteam en het operationele team door ervoor te zorgen dat marketingacties goed landen in het operationele team.
 • Het maken/onderhouden/beheren van marketing communicatie materialen (folders, brochures). Dit op basis van inhoudelijke input van de marketing manager. Dit kan met behulp van Canva voor digitale materialen en het coördineren van externe partners voor gedrukte materialen. Ook coördineer je de vertalingen van deze materialen.
 • In afstemming met het Academy team en de marketing manager beheer je het InTense intranet (richting freelancers) zodat de meest actuele informatie met de freelancer gedeeld wordt.
 • Je werkt mee aan enkele marketingprojecten. Denk hierbij aan het ondersteunen van nieuwe lanceringen in de toekomst, zoals de Safety leadership survey webtool. En je hebt een aparte rol in het innovatieprojectteam tijdens de commercialiseringsfase.
 • Beheer van de InTense huisstijl voor alle gedrukte en digitale materialen en uitingen.

Profiel

Je hebt kennis van sociale media en werken met digitale marketingkanalen. Je hebt sterke coördinatievaardigheid. Je bent proactief, daadkrachtig en hebt het vermogen om de tijdlijnen te beheren. Je kunt je snel dingen eigen maken. Je bent nieuwsgierig en open-minded. Je hebt een scherp oog voor detail en werkt precies. Je weet wat mensen aanspreekt bij het maken van content. Je hebt relevantie werkervaring zodat je zelfstandig kunt werken. Vloeiend Engels kunnen spreken en schrijven is een must.

Word je enthousiast van de missie van InTense? Gaat je hart sneller kloppen bij het idee dat je verantwoordelijk bent voor het verzorgen van alle marketing uitingen van InTense?

Dan gaan we graag met je in gesprek! 

Als je geïnteresseerd bent, stuur ons dan je sollicitatie meteen (klik hier), met je C.V. en motivatie in het Engels. Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, kun je ons ook schrijven via onderstaand contactformulier. 

Vacature:
MARKETING COMMUNICATIE MEDEWERKER

INTERESTED? CONTACT US FOR MORE INFORMATION